Acadèmia d'anglès a Sabadell

Centre d'Estudis i Escola d'idiomes

Tota la meva vida m’he sentit professora, no només de vocació, sinó per devoció. Sempre m’ha encantat l’ambient que es respira dins una aula, un petit món amb noves experiències cada dia.

Així que, ja quan estudiava primària (i en fa molt d’això!!) tenia claríssim que volia dedicar-me a l’ensenyament d’idiomes. I he tingut la sort i, perquè no dir-ho, la tenacitat per dedicar-me a la meva passió tota la meva vida.

Cursos Formació contínua
Centre d'Estudis i Escola d'idiomes

Centre d'Estudis i Escola d'idiomes

El juny de 2010 vam obrir el nostre centre d’estudis Hopin a Sabadell. Sóc molt conscient de la importància d’aprendre un idioma d’una manera natural, igual que adquirim la nostra llengua materna. Per això, la nostra metodologia es basa en l’expressió i la comprensió oral, l’idioma com a eina de comunicació dins i fora de l’aula. Els nostres cursos no només ofereixen la possibilitat d’estudiar un idioma, sinó d’aprendre’l.

El nostre centre està ubicat en un ampli local a la Creu de Barberà (Sabadell). Les nostres aules disposen de llum natural i estan climatitzades; a més, els més petits tenen espais especialment dissenyats per a ells. Disposem de servei de biblioteca i videoteca, així com de les últimes tecnologies, amb espai wifi gratuït i projectors a totes les aules. Les nostres instal·lacions són totalment accessibles per a persones amb discapacitat.

Cursos Cursos addicionals