Cursos d'anglès per a infants de 6 a 12 anys

Els alumnes de primària (de 1r a 5è) són els nostres Kids. Aquests alumnes vénen a classe dues hores a la setmana. Entenem que els alumnes d'aquestes edats tenen una gran capacitat d'absorbir noves estructures en el nou idioma, per això no ens conformem a reforçar allò que ja estudien a l'escola, sinó que els oferim la possibilitat d'aprendre l'idioma d'una manera natural, potenciant la comunicació i la pronunciació, sense oblidar el vessant més acadèmic de laprenentatge.
Les nostres aules estan adaptades a les darreres tecnologies. Així, aconseguim una total implicació i motivació per part dels nostres alumnes.

A més de les sessions setmanals, els nostres alumnes poden gaudir d´activitats extraordinàries com el casal, les colònies d´estiu, o les estades a l'estranger. D'aquesta manera, els nens aconsegueixen utilitzar tot el coneixement d'una manera totalment natural. Considerem que aquesta consolidació és bàsica per a l'aprenentatge de la llengua anglesa, ja que els alumnes no estudien sinó que aprenen l'idioma.

Flexibilitat d'horaris
Classes dinàmiques i participatives
100% en anglès
Demana informació Inscriu-te

Nivells

Kids 1

Curs escolar: 1r de Primària
Edat: 6-7
Hores/setmana: 2

Kids 2

Curs escolar: 2n Primària
Edat: 7-8
Hores/setmana: 2

Kids 3

Curs escolar: 3r Primària
Edat: 8-9
Hores/setmana: 2

Kids 4

Curs escolar: 4t Primària
Edat: 9-10
Hores/setmana: 2

Kids 5

Curs escolar: 5è Primària
Edat: 10-11
Hores/setmana: 2

Kids 6

Curs escolar: 6è Primària
Edat: 11-12
Hores/setmana: 3