Cursos d'anglès per a adults

Els cursos per als alumnes a partir del 4t de l'ESO s'equiparen amb els cursos d'adults. Tot i que els grups dels joves i els adults són diferents, l'objectiu d'aquests nivells és sempre el mateix: aconseguir un nivell de perfecció que obri les portes dels mercats laborals així com dominar l'idioma per poder mantenir converses a nivell de negociació en diferents àmbits, ja sigui per turisme o per feina.

A més de les tres hores setmanals en què es treballen diferents àrees lingüístiques, els nostres alumnes gaudeixen de l'opció d'utilitzar els seus coneixements de la llengua d'una manera més relaxada amb els nostres “Friday Fun”. Aquestes sessions són trobades informals en què, amb l'ajuda d'un tutor, els alumnes poden comunicar-se en anglès en un context extra-acadèmic –prenent un cafè, comentant una pel·lícula o les darreres notícies–. Aquestes sessions són realment populars ja que ofereixen la possibilitat d'utilitzar l'anglès de manera totalment natural. Els adults solen tenir dificultats a l'hora d'internalitzar l'idioma, ja que se solen sentir cohibits a nivell acadèmic. D'aquesta manera, aconseguim que els alumnes aprenguin l'idioma sense adonar-se'n que ho estan estudiant.

Flexibilitat d'horaris
Grups reduïts
100% en anglès
Inscriu-te

Nivells

Batxillerat i adults

La finalitat de qualsevol idioma és sempre la comunicació. Per això, els nostres cursos permeten treballar totes les àrees de l'idioma sempre des de la comunicació. En grups reduïts, els nostres joves

Cursos intensius

Els alumnes que vulguin aprofitar l'estiu per a continuar millorant trobaran a HopIn un curs a mida. Oferim diferents tipus d'intensius per a joves i adults durant el mes de juliol.
No dubtis a conta

Prova de nivellhttps://hopin.acadesoft.com/ca/test