Casal d'estiu a Sabadell

El nostre centre ofereix un casal d'estiu amb infinitat d'opcions. Durant l'estiu, els alumnes de preescolar i primària poden gaudir de les seves vacances de manera totalment lúdic alhora que perfeccionen els seus coneixements d'anglès en tots els àmbits.

Hopin ofereix un casal amb activitats molt diverses: jocs, teatre, manualitats, esport i piscina… A més a més, el nostre horari és molt ampli (de 9.00 a 15.00, inclòs el servei de menjador) i totalment adaptable a les necessitats de les famílies.

I encara més, els alumnes que comparteixin amb nosaltres les seves vacances, gaudiran d'increïbles descomptes el proper curs 2018-2019. No et quedis sense la teva plaça!!!

Infinitat d'opcions
Infinitat d'opcions
Infinitat d'opcions

El nostre casal d'estiu 100% és 100% en anglès. Aquest any l'hem anomenat 10+1 i l'hem volgut dedicar a tots els nostres "campers" que van començar el casal fa 10 anys. Hem recopilat totes les temàtiques i les activitats que més van gaudir els nens i nenes en els darrers estius. Ens ho passarem bé, gaudirem del començament de l'estiu junts i aprendrem anglès sense adonar-nos!

- 100% en anglès.
- Dirigit a nens i nenes dels 3 als 14 anys.
- Del 27 de juny al 29 de juliol (amb opció de fer tot el casal o escollir les setmanes)
- Horari: de dilluns a divendres de 9 a 13h i amb opció d'acollida als matins.
- Activitats: cuina, manualitats, joc actiu, piscina, gimcanes i jocs d'aigua entre altres.

Demanar informació Inscripció